Alquiler de autocaravanas
versión francesa
versión inglesa
Contact

 

Camper huren in Frankrijk

camper huren frankrijk

 

Nieuwe voertuigen en onder garantie

Nieuwe voertuigen en onder garantie

Reis in een camper of omgebouwde bestelwagen van minder dan een jaar oud, met fabrieksgarantie.

Internationale bijstand

Internationale bijstand en verzekering

Vertrek met een gerust hart met Hertz Trois Soleils assistentie en autoverzekering.

verhuur agentschappen

30 agentschappen in Frankrijk

Profiteer van de nabijheid van onze 30 agentschappen in heel Frankrijk om uw camper op te halen.

 

Door een camper te huren bij Hertz Trois Soleils, het grootste professionele verhuurbedrijf in Frankrijk, kunt u niet alleen genieten van een unieke en onvergetelijke reiservaring in Frankrijk, maar ook de wegen en landschappen van andere Europese landen verkennen. Met onze 30 vestigingen in heel Frankrijk (Parijs, Lyon, Marseille, Bordeaux, Nantes, Toulouse, Straatsburg, Bretagne, ...) kunt u gemakkelijk uw voertuig in de buurt van uw huis of uw vakantiebestemming ophalen en op weg gaan voor nieuwe avonturen in Frankrijk of in het buitenland.

 

camper huren frankrijk

Comfort en uitrusting aan boord

Onze voertuigen zijn uitgerust met alles wat u nodig hebt om comfortabel en veilig door Europa te reizen, met moderne en praktische voorzieningen voor een aangenaam leven aan boord: bedden, volledig uitgeruste keuken, douche, toilet, koelkast, verwarming, enz. U kunt zich vrij bewegen, de meest charmante regio's van verschillende landen ontdekken en genieten van authentieke ervaringen.

Ruime keuze aan voertuigen voor uw behoeften

Onze vloot omvat verschillende categorieën campers en kampeerwagens, geschikt voor alle soorten reizigers en behoeften. Of u nu een stel, familie of vrienden bent, wij hebben het perfecte voertuig voor uw behoeften, of het nu een kleine 2-zits bus of profiel of een grote 7-zits capucine is. Al onze voertuigen zijn recent en van erkende merken, zoals Challenger, Chausson, Mc Louis, Font Vendôme, Randger of Panama.

Kwaliteitsservice voor een veilige autorit

Als u voor Hertz Trois Soleils kiest, bent u ook verzekerd van een kwaliteitsservice die u tijdens uw reis begeleidt, met garantiemogelijkheden in geval van nood, recente voertuigen die regelmatig worden onderhouden om hun goede werking te garanderen en bijstand zodat u in alle rust kunt ontsnappen.

Onbeperkt aantal kilometers GRATIS in het hoogseizoen

Bij Hertz Trois Soleils is onbeperkt aantal kilometers in het hoogseizoen altijd GRATIS!
In de andere seizoenen zijn 150 km/dag inbegrepen in onze basisprijzen en kun je kiezen voor een 200 km/dag of onbeperkt pakket als optie.

Hertz Trois Soleils camperverhuur: huren met zekerheid en service van een groot netwerk !

Kortom, een camper huren bij Hertz Trois Soleils is kiezen voor een originele en praktische manier van reizen, waarmee u Frankrijk en heel Europa op een andere manier kunt ontdekken, terwijl u geniet van optimaal comfort en een kwaliteitsservice.

 

mapaVoor inlichtingen en advies,
Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
+334.75.82.02.02

 

Vervolg uw bezoek aan onze website, en maak een gratis offerte of reservering met een paar muisklikken op de Engelse of Franse versie :

 

versión francesa versión inglesa