Franse versie
Engelse versie
Contact
camper

Camperverhuur in Frankrijk

Hertz Trois Soleils camperverhuur, de nummer één camperverhuurder van Frankrijk. Begin uw vakantie op één van onze 25 afhaalpunten : Parijs, Lyon, Straatsburg, Toulon, Bretagne, Poitiers, Toulouse, Montpellier, Bourges, Nantes, Cholet, La Roche sur Yon, Chartres, le Mans, Niort, Limoges, Brive-la-Gaillarde, Angouleme, Bordeaux, ...


autocaravanas


U kunt kiezen uit verschillende modellen: alkoof, integraal, halfintegraal of bestelbus. Van tweepersoonscamper voor een vakantie met zijn tweeën, tot een camper voor 7 personen voor een groot gezin en van omgebouwde bestelbus tot luxe voertuig met ruim tweepersoonsbed. Huur de ideale kampeerauto voor uw vakantie! Onze campers zijn van de merken Challenger, Chausson en McLouis en zijn minder dan een jaar oud.Hertz Trois Soleils camperverhuur: huren met zekerheid en service van een groot netwerk !Reis met een gerust gevoel met een camper van Hertz Trois Soleils; verzekering van het voertuig en inzittenden is inbegrepen in de huurprijs. Repatriëring, vervangend vervoer, gedeeltelijke afkoop eigen risico; kies zelf de dekking die bij u past. Vergroot uw comfort tijdens uw vakantie met één of meerdere van onze opties: fietsendrager, serviesgoed, linnengoed, extra bestuurder(s).
telefoon Voor inlichtingen en advies,
Van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur
+334.75.82.02.02


Bel gerust, wij spreken Nederlands!
Vervolg uw bezoek aan onze website, en maak een gratis offerte of reservering met een paar muisklikken op de Engelse of Franse versie :


Franse versie Engelse versie